Kinderfeestje

Sluit je kinderfeestje af bij IJssalon Il Circo met een originele IJsbolletjes taart!

Heb je de activiteit of uitje voor het kinderfeestje al geregeld, maar nog geen taart? Geen zorgen, wij hebben de perfecte afsluiting van het feestje voor je in petto, zonder dat je je huis vol kinderen hoeft te hebben. In onze ijssalon kunnen jouw kind en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes genieten van een IJsbolletjes taart met sauzen en toppings of hun eigen wafel versieren en opeten.

Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Een feestelijke IJsbolletjes taart met sauzen, slagroom en eetbare decoratie. De jarige mag helpen met de laatste decoratie van deze mooie taart. Per kind krijgen ze 3 bolletjes ijs in diverse smaken die wij op dat moment in onze vitrine hebben staan.
Versier je eigen wafel, met bolletjes ijs, toppings, sauzen en slagroom. Per kind zorgen we voor een halve wafel, 1 bolletje ijs en voldoende toppings, sauzen en slagroom.
Bovenstaande is standaard inclusief onbeperkt aanlenglimonade voor de kinderen en koffie of thee voor de begeleiders. Dit kun je naar keuze aanvullen met warme chocolademelk of een extra halve wafel per kind.

Om een mooie taart te kunnen maken, is er een minimum van 4 kinderen en is het alleen op woensdag tot en met zondag te reserveren tijdens onze openingstijden. De kosten zijn €7,- per kind voor optie 1 of optie 2. Voor de extra mogelijkheden, warme chocolademelk en een extra halve wafel, betaal je €1,- per kind extra.

Deze prijzen zijn per kind en gelden voor het gehele gezelschap. De activiteit duurt ongeveer 45 minuten, maar jullie zijn van harte welkom om langer te blijven.

IJssalon Il Circo is gesloten tot 26-2-2023 dan verwelkomen we je voor een heerlijk nieuw ijsseizoen. Team IJssalon Il Circo